Pályázati információk

 

 

 

 

 

 

 

 

"PÁL CSABA EGYÉNI VÁLLALKOZÓ KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSA"

 

Pál Csaba egyéni vállalkozó ajkai telephelyén 1 db KDF650 Edition élzáró gépet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 12,347 millió forintos támogatás segítségével.

Pál Csaba egyéni vállalkozó tevékenységét 1999 évben kezdte meg Ajkán, fő tevékenységi köre a konyhabútorgyártás. A vállalkozás megalakulása óta kiemelt figyelmet fordított Pál Csaba a fejlesztésekre, mely mind gépparkjának fejlesztésén, mind telephelyének bővítésén, mind pedig munkaerő létszámában megmutatkozott. A vállalkozás egyedi konyhabútor gyártásán kívül irodabútor gyártással és lapszabászattal is foglalkozik. A térségben dolgozó asztalosokat szinte egyedüliként szolgálja ki lapszabott termékekkel és szerelvényekkel.

A vállalkozó fejlesztésének a célja volt egy olyan mértékű technológia fejlesztés, mely a társaság kapacitását növeli, ezáltal a megnövekedett vevői megrendeléseket ki tudja szolgálni. Pál Csaba jelenleg olyan megrendeléseket is kap vevőitől, melyeket jelenlegi gépparkjával már nem tud maradéktalanul kiszolgálni.

Az eszközbeszerzés további célja mind az egyedi bútorgyártás, mind pedig a szériagyártás területén a gyártási idő csökkentése, a gyártás gazdaságosabbá tétele. A projekt további célja volt, hogy a 0” fúgás élzárást is lehetővé tevő berendezés által magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékeket legyen képes gyártani a vállalkozó.

A pályázat keretében beszerzett gép korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vette a vállalkozás, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a vállalkozás napi működésébe. Pál Csaba egyéni vállalkozó megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 12.347.200,- Ft. európai uniós támogatás segítségével.

 

További információ kérhető:

Pál Csaba

Elérhetőségeink: Telefonszámunk: +36(20)9221861

E-mail címünk: palcsabaasztalos@gmail.com

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-00050

Befejezés időpontja: 2017.11.21.; Támogatás aránya: 50%